Всички категории
EN

Начало> Продукти > Скала за мазнини в тялото

Контакти

Името ви *
За Компанията
Електронна поща *
Тел *
мнения *
奥莱主图
奥莱主图
奥莱主图
Sinocare Digital Bathroom Weight Scale Smart Body Scales Body Fat Scale Bathroom Scales
Sinocare Digital Bathroom Weight Scale Smart Body Scales Body Fat Scale Bathroom Scales
Sinocare Digital Bathroom Weight Scale Smart Body Scales Body Fat Scale Bathroom Scales

Sinocare Digital Bathroom Weight Scale Smart Body Scales Body Fat Scale Bathroom Scales

Място на произходХунан, Китай
Търговска маркаSinocare
Номер на моделаWL263
сертифициранеCE FDA

Минимално количество за поръчка

50 комплекта

Опаковки Детайли

Размер на единична опаковка 28*28*1.8CM

Време за доставка

10-25 ден

Условия за плащане

T / T или Paypal

Доставяне Абилит

50000 комплект/месец

СЪОБЩЕНИЕ
Бърз детайл

Везни, цифрови везни, електронни везни
Дигитален кантар, електронен кантар, безжичен кантар
Цифрови везни, везна с bluetooth, везна за баня, везна за телесно тегло

Наименование на продукта

Sinocare Smart телесна скала

Капацитет

180kgs / 396lbs

Капацитет

CE、RoHS、FC

Материал

Твърдо стъкло

Интелигентно приложение

SinoHealth

14 Здравни показатели

Телесна вода, телесни мазнини, ИТМ, основен метаболизъм, мускулна маса, телесно тегло без мазнини, висцерални мазнини, костна маса, Bmr, протеин, метаболитна възраст, тегло, скелетни мускули, подкожни мазнини

Профил на компанията
1 БИЗНЕС МАЩАБ: Общата площ на фабриката е повече от 66,000 200,000 квадратни метра, нашите основни продукти се продават в повече от XNUMX XNUMX офлайн магазина по целия свят.
2 ОПИТ: Създадена през 2002 г., Sinocare има над 19 години опит в проектирането и производството на продукти за здравеопазване.
3 УСЛУГА: Има професионален и обучен екип за по-задоволителни услуги. Можете да поискате информация за продукта или инструкции по всяко време, ако е необходимо.
4 ЦЕНА: Съгласно нашата философия „Направете го достъпно за всеки“, ние предлагаме по-приятелска цена, като същевременно поддържаме високо качество.
5 ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО: Ние преминахме ISO, CE и много други сертификати, за да гарантираме, че нашите продукти са по-добри от вашата идея.
6 СИСТЕМА ЗА СЛЕДПРОДАЖБА: За повечето от нашите продукти ние предоставяме следпродажбено обслужване „Връщане и замяна“, за да освободим вашите притеснения.

Сертификати
Като един от демонстрационните проекти на Националната програма за високотехнологична индустриализация на биомедицинското инженерство, Sinocare получи финансова подкрепа от Националния иновационен фонд за няколко пъти и премина сертифициране на системата за управление на качеството ISO: 13485 и европейски сертификат CE през 2007 г.

изложба
Sinocare се посвещава да бъде водещ диабет
Експерт по мениджмънт в Китай и BGM експерт в света

Описание и конкурентно предимство

Висока точност и качество
Интелигентната везна за телесни мазнини Sinocare е оборудвана с четири високопрецизни сензора и четири електрода, за да осигури бърз и точен анализ на състава на човешкото тяло. Повърхността е изработена от висококачествено закалено стъкло, LED дисплеят с големи цифри прави четенето по-удобно, а дизайнът със заоблен ъгъл е по-безопасен.
Поставете си цел и следете напредъка си
Sinocare Body Fat Scale се свързва с приложения, за да ви помогне да задавате цели, да запазвате исторически данни и да проследявате своя дневен, седмичен и месечен напредък. Можете да добавите други членове на семейството, за да измерите здравето. Осигурява интелигентно откриване на извънклетъчна течност чрез използване на двучестотен биоелектрически импеданс. Можете дори да откриете чаша вода.
【Умното приложение се синхронизира с фитнес приложения】 : Приложението за лесна настройка се синхронизира с Fitbit, Apple Health и предлага приложение за Apple Watch. 12 здравни показателя предоставят точни данни за тегло, мазнини, ИТМ, метаболизъм, мускули, вода, костна маса, висцерална мазнина, степен на затлъстяване, протеини, телесна възраст, тегло без мазнини.
【Точно измерване】 : Осигурява интелигентно откриване на извънклетъчна течност чрез използване на двучестотен биоелектрически импеданс. Диапазонът на тегло е 180 кг. Можете дори да откриете чаша вода. Елате да промените тялото си от чаша вода
【Наблюдавайте своя напредък и напредъка на член на вашето семейство】: Body Fat Scale се свързва с приложения, за да ви помогне да задавате цели, да запазвате исторически данни и да проследявате своя дневен, седмичен и месечен напредък. Можете да добавите други членове на семейството, за да измерите здравето. На везната се показва само международната единица за тегло "kg". Ако трябва да проверите "lb" устройството, можете да го видите директно през ПРИЛОЖЕНИЕТО.
【Какво ще получите】: Везна за телесни мазнини x1, Ръководство за потребителя и нашия (Подарък: 2 * AAA батерии са включени в пакета)
【Гарантирано обслужване на клиенти】 : Предлагаме 100% приятелско следпродажбено обслужване. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

WL263 详情 (2)

WL263 详情 (3)

Защо да изберете нас

图片 1

1. БИЗНЕС МАЩАБ:Общата площ на фабриката е повече от 66,000 200,000 квадратни метра, нашите основни продукти се продават в повече от XNUMX XNUMX офлайн магазина по целия свят.
2. ОПИТ:Създадена през 2002 г., Sinocare има над 20+ години опит в проектирането и производството на продукти за здравеопазване.
3. УСЛУГА:Има професионален и обучен екип за по-задоволителни услуги. Можете да поискате информация за продукта или инструкции по всяко време, ако е необходимо.
4. ЦЕНА:Съгласно нашата философия „Направете го достъпно за всеки“, ние предлагаме по-благоприятна цена, като същевременно поддържаме високо качество.
5.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО:Преминали сме ISO, CE и много други сертификати, за да гарантираме, че нашите продукти са по-добри от вашата идея.
6.СИСТЕМА ЗА СЛЕДПРОДАЖБА:За повечето от нашите продукти ние предоставяме следпродажбено обслужване „Връщане и замяна“, за да освободим притесненията ви.

Доставка и доставка

транспорт

ТЪРГОВСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

шоу

СЕРТИФИКАТИ

удостоверение

СЪОБЩЕНИЕ
Името ви *
За Компанията
Тел *
Електронна поща *
мнения *