Всички категории
EN

Начало> Продукти > Скала за мазнини в тялото

Контакти

Името ви *
За Компанията
Електронна поща *
Тел *
мнения *
体重秤主图
体重秤主图
体重秤主图
Sinocare Електронна цифрова везна за претегляне Безжични везни Електронна интелигентна везна за баня
Sinocare Електронна цифрова везна за претегляне Безжични везни Електронна интелигентна везна за баня
Sinocare Електронна цифрова везна за претегляне Безжични везни Електронна интелигентна везна за баня

Sinocare Електронна цифрова везна за претегляне Безжични везни Електронна интелигентна везна за баня

Място на произходХунан, Китай
Търговска маркаSinocare
Номер на моделаCW286-черен
сертифициранеCE FDA

Минимално количество за поръчка

50 комплекта

Опаковки Детайли

Размер на единична опаковка 28*28*5CM

Време за доставка

10-25 ден

Условия за плащане

T / T или Paypal

Доставяне Абилит

50000 комплект/месец

СЪОБЩЕНИЕ
Бърз детайл

Везни, цифрови везни, електронни везни
Дигитален кантар, електронен кантар, безжичен кантар
Цифрови везни, везна с bluetooth, везна за баня, везна за телесно тегло

Наименование на продукта

Везна Sinocare

Размери на продукта

280 280 * 25mm

Капацитет

CE、RoHS、FC

Обхват на тегло

0.1Kg~180Kg/0.2lb-396lb/0.01st-28st

Интелигентно приложение

"OK"

Профил на компанията
1. БИЗНЕС МАЩАБ: Общата площ на фабриката е повече от 66,000 200,000 квадратни метра, нашите основни продукти се продават в повече от XNUMX XNUMX офлайн магазина по целия свят.
2. ОПИТ: Създадена през 2002 г., Sinocare има над 19 години опит в проектирането и производството на продукти за здравеопазване.
3. ОБСЛУЖВАНЕ: Има професионален и обучен екип за по-задоволителни услуги. Можете да поискате информация за продукта или инструкции по всяко време, ако е необходимо.
4. ЦЕНА: Съгласно нашата философия „Направете го достъпно за всеки“, ние предлагаме по-приятелска цена, като същевременно поддържаме високо качество.
5.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО: Ние преминахме ISO, CE и много други сертификати, за да гарантираме, че нашите продукти са по-добри от вашата идея.
6.СИСТЕМА ЗА СЛЕДПРОДАЖБА: За повечето от нашите продукти ние предоставяме следпродажбено обслужване „Връщане и замяна“, за да освободим вашите притеснения.

Сертификати
Като един от демонстрационните проекти на Националната програма за високотехнологична индустриализация на биомедицинското инженерство, Sinocare получи финансова подкрепа от Националния иновационен фонд за няколко пъти и премина сертифициране на системата за управление на качеството ISO: 13485 и европейски сертификат CE през 2007 г.

изложба
Sinocare се посвещава да бъде водещ диабет
Експерт по мениджмънт в Китай и BGM експерт в света

Описание и конкурентно предимство

【Високопрецизни измервания】Везните за тегло Sinocare са оборудвани с 4 високопрецизни сензора за тегло и BIA сензори, които предлагат несравнима прецизност в st, kg или lb. Дигиталната везна за баня е оборудвана с Bluetooth настройки, отнема само няколко секунди, за да се свърже с вашия смарт телефон "SinoHealth", след което данните ще бъдат автоматично предадени на APP след измерване.
【Технология Step-on】 Самокалибрираните дигитални везни постигат прецизни и незабавни показания на теглото, оборудвани са с технология step-on, автоматично калибриране и автоматично изключване/индикатор за нула и изтощена батерия. Когато използвате, моля, поставете везната за телесни мазнини на равна земя, дори върху постелка ще причини грешки в измерването.
【Показва теглото на екрана】28 см * 28 см * 0.5 см здрава платформа от закалено стъкло е удобна и здрава, дизайнът със заоблен ъгъл прави измерването по-безопасно. Ясни и големи показания на 59 x 22 мм голям бял LED дисплей с подсветка, ярки показания дори в тъмно пространство.
【Данни за запис на Bluetooth】 Лесната настройка на Bluetooth отнема само няколко секунди, за да се свържете с вашия смартфон „SinoHealth“. Това не е просто дигитална везна за телесно тегло, тя също така носи доказателство за вашия успех в отслабването. Внимание Моля, системата Android трябва да включи GPS позиционирането, за да използва функцията Bluetooth.
【Компактна Bluetooth везна】 Включени са 3 AAA батерии. За безопасност при транспортиране батерията е поставена в цветната кутия за тестване, моля, проверете внимателно. Моля, поставете телесно тегло на везната върху твърда и плоска повърхност за точност. Ако имате въпроси относно дигиталните везни за баня, моля, уведомете ни, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа!

体重秤详情 (1)

体重秤详情 (3)

体重秤详情 (4)

Защо да изберете нас

图片 1

1. БИЗНЕС МАЩАБ:Общата площ на фабриката е повече от 66,000 200,000 квадратни метра, нашите основни продукти се продават в повече от XNUMX XNUMX офлайн магазина по целия свят.
2. ОПИТ:Създадена през 2002 г., Sinocare има над 20+ години опит в проектирането и производството на продукти за здравеопазване.
3. УСЛУГА:Има професионален и обучен екип за по-задоволителни услуги. Можете да поискате информация за продукта или инструкции по всяко време, ако е необходимо.
4. ЦЕНА:Съгласно нашата философия „Направете го достъпно за всеки“, ние предлагаме по-благоприятна цена, като същевременно поддържаме високо качество.
5.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО:Преминали сме ISO, CE и много други сертификати, за да гарантираме, че нашите продукти са по-добри от вашата идея.
6.СИСТЕМА ЗА СЛЕДПРОДАЖБА:За повечето от нашите продукти ние предоставяме следпродажбено обслужване „Връщане и замяна“, за да освободим притесненията ви.

Доставка и доставка

транспорт

ТЪРГОВСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

шоу

СЕРТИФИКАТИ

удостоверение

СЪОБЩЕНИЕ
Името ви *
За Компанията
Тел *
Електронна поща *
мнения *