Всички категории
EN

Начало> Продукти > Скала за мазнини в тялото

Контакти

Името ви *
За Компанията
Електронна поща *
Тел *
мнения *
体脂称黑斜主图
体脂称黑斜主图
体脂称黑斜主图
Везни Sinocare за телесно тегло, цифрова Bluetooth везна за баня Прецизна интелигентна цифрова везна за BMI, ултра тънък дизайн Най-точната Bluetooth стъклена везна за баня с приложение SinoHealth
Везни Sinocare за телесно тегло, цифрова Bluetooth везна за баня Прецизна интелигентна цифрова везна за BMI, ултра тънък дизайн Най-точната Bluetooth стъклена везна за баня с приложение SinoHealth
Везни Sinocare за телесно тегло, цифрова Bluetooth везна за баня Прецизна интелигентна цифрова везна за BMI, ултра тънък дизайн Най-точната Bluetooth стъклена везна за баня с приложение SinoHealth

Везни Sinocare за телесно тегло, цифрова Bluetooth везна за баня Прецизна интелигентна цифрова везна за BMI, ултра тънък дизайн Най-точната Bluetooth стъклена везна за баня с приложение SinoHealth

Място на произходХунан, Китай
Търговска маркаSinocare
Номер на моделаCF516-NX
сертифициранеCE FDA

Минимално количество за поръчка

50 комплекта

Опаковки Детайли

Размер на единична опаковка 28*28*5CM

Време за доставка

10-25 ден

Условия за плащане

T / T или Paypal

Доставяне Абилит

50000 комплект/месец

СЪОБЩЕНИЕ
Бърз детайл

1. Везни, цифрови везни, електронни везни
дигитален кантар, електронен кантар, безжичен кантар
цифрови везни, везна с Bluetooth, везна за баня, везна за телесно тегло
2.【Анализ на състава на тялото с 14 елемента】 - Везна за телесни мазнини Sinocare bluetooth не само може да ви даде точното тегло, но също така и процента на телесните мазнини, BMI, BMR, телесната вода, мускулната маса и други. Всички видове статистики и числа ще ви насочат за поддържане на здравословен начин на живот.
【Удобно за потребителя приложение】-Нашето приложение Sinohealth може да синхронизира данни с Apple Health, Google Fit, Fitbit и Samsung Health, така че можете да съхранявате всички данни в едно приложение за проследяване на ежедневен/седмичен/месечен напредък. Страхотно полезно за културисти и тези, които работят за отслабване.
【Един за повече】 - Дигиталната везна за баня Sinocare за телесно тегло ви позволява да създавате неограничен брой потребителски профили за проследяване на множество потребители. Едно семейство може да споделя една интелигентна безжична везна за тегло, така че всеки член да знае своите телесни показатели и конкретно върху какво да работи.
【Високо качество и висока прецизност】 - Автоматично калибриране, високопрецизни сензори измерват на стъпки от 0.2 фунта/0.05 кг. Теглова скала Sinocare BMI с капацитет 396 фунта/180 кг, 4 високочувствителни електрода, включени 3 x AAA батерии.
【Гаранция за качество】 - Ако имате въпроси, моля, свържете се с нас. Ние ще разрешим проблема онлайн вместо вас 24 часа в денонощието! Щракнете върху „Добави в количката“ и обърнете внимание на тялото си! Моля, използвайте го боси, за да избегнете повлияване на точността на данните.

Наименование на продукта

Sinocare Smart Body Scale

Капацитет

180kgs / 396lbs

Капацитет

CE、RoHS、FC

Материал

Твърдо стъкло

Интелигентно приложение

SinoHealth

14 Здравни показатели

Телесна вода, телесни мазнини, ИТМ, основен метаболизъм, мускулна маса, телесно тегло без мазнини, висцерални мазнини, костна маса, Bmr, протеин, метаболитна възраст, тегло, скелетни мускули, подкожни мазнини

Профил на компанията
1. БИЗНЕС МАЩАБ: Общата площ на фабриката е повече от 66,000 200,000 квадратни метра, нашите основни продукти се продават в повече от XNUMX XNUMX офлайн магазина по целия свят.
2. ОПИТ: Създадена през 2002 г., Sinocare има над 19 години опит в проектирането и производството на продукти за здравеопазване.
3. ОБСЛУЖВАНЕ: Има професионален и обучен екип за по-задоволителни услуги. Можете да поискате информация за продукта или инструкции по всяко време, ако е необходимо.
4. ЦЕНА: Съгласно нашата философия „Направете го достъпно за всеки“, ние предлагаме по-приятелска цена, като същевременно поддържаме високо качество.
5.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО: Ние преминахме ISO, CE и много други сертификати, за да гарантираме, че нашите продукти са по-добри от вашата идея.
6.СИСТЕМА ЗА СЛЕДПРОДАЖБА: За повечето от нашите продукти ние предоставяме следпродажбено обслужване „Връщане и замяна“, за да освободим вашите притеснения.

Сертификати
Като един от демонстрационните проекти на Националната програма за високотехнологична индустриализация на биомедицинското инженерство, Sinocare получи финансова подкрепа от Националния иновационен фонд за няколко пъти и премина сертифициране на системата за управление на качеството ISO: 13485 и европейски сертификат CE през 2007 г.

изложба
Sinocare се посвещава да бъде водещ диабет
Експерт по мениджмънт в Китай и BGM експерт в света

Описание и конкурентно предимство

Защо да изберете Sinocare Body Fat Scale?
Везната за телесни мазнини Sinocare има приложение, което ви помага да виждате тенденциите си чрез Bluetooth и други приложения за фитнес, като Google Fit, Fitbit и Apple Health. Най-удивителното е, че везната за баня може да ви каже теглото, телесните мазнини и ИТМ са нагоре или веднага след като стъпите на кантара, ще ви помогне да пристъпите към успеха на вашето фитнес пътуване.
Нещо повече, можете да споделите напредъка си с приятелите и семейството си.
Поставете си цел и се опитайте да я постигнете. Погледнете всички показатели след претеглянето и ще знаете как да коригирате диетата и упражненията си.
Вече сте готови за постигане на вашите фитнес цели със Sinocare Body Fat Scale!

Повече от тегло, следете
Приложението Sinocare кантар предоставя 14 основни данни за състава на тялото, включително тегло, BMI, BMR, скелетни мускули, тип тяло, телесно тегло без мазнини, костна маса, подкожна мазнина, протеин, висцерална мазнина, метаболитна възраст, телесна вода.
G-сензор с висока точност
Везна Wellue, оборудвана с 4 високопрецизни G-сензора, осигурява точни измервания до 0.2 lb (0.1 kg). В сравнение с традиционния сензор за кантар, той може да разпознава състава на тялото и да проследява промените в тялото по-чувствително и точно.
Един интелигентен кантар, неограничени потребители
Цялото ви семейство и приятели могат да споделят интелигентната везна sinocare, тъй като тя е достатъчно интелигентна, за да разпознае кой стъпва върху нея и записва теглото им в десния слот, като същевременно запазва личната статистика поверителна.
Проследявайте напредъка си, вижте своя успех
Никога не се отказвайте от една мечта само заради времето, което ще отнеме, за да я постигнете. Приложението за везни за баня Sinocare за тегло записва всяко усилие, което сте положили, и вижте как се приближавате към целта си стъпка по стъпка.
Безопасността е един от нашите приоритети
Заобленият ъгъл е приложен към дизайна на нашите Bluetooth и Wi-Fi везни, за да ви предложи по-безопасно потребителско изживяване, особено за по-големи семейства, които имат деца. 4 неплъзгащи се подложки, прикрепени към точките на допир с пода, също са ключ към избягване на потенциални опасения за безопасността.
Стъпете на кантара с БОСИ крака
Първо откъснете фолиото на везната. Поставете го върху твърда, равна повърхност и стъпете върху платформата с боси крака. След това LCD дисплеят ще покаже вашето тегло след няколко секунди.

CF516-NX 详情 (1)

CF516-NX 详情 (2)

CF516-NX 详情 (3)

Защо да изберете нас

图片 1

1. БИЗНЕС МАЩАБ:Общата площ на фабриката е повече от 66,000 200,000 квадратни метра, нашите основни продукти се продават в повече от XNUMX XNUMX офлайн магазина по целия свят.
2. ОПИТ:Създадена през 2002 г., Sinocare има над 20+ години опит в проектирането и производството на продукти за здравеопазване.
3. УСЛУГА:Има професионален и обучен екип за по-задоволителни услуги. Можете да поискате информация за продукта или инструкции по всяко време, ако е необходимо.
4. ЦЕНА:Съгласно нашата философия „Направете го достъпно за всеки“, ние предлагаме по-благоприятна цена, като същевременно поддържаме високо качество.
5.ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО:Преминали сме ISO, CE и много други сертификати, за да гарантираме, че нашите продукти са по-добри от вашата идея.
6.СИСТЕМА ЗА СЛЕДПРОДАЖБА:За повечето от нашите продукти ние предоставяме следпродажбено обслужване „Връщане и замяна“, за да освободим притесненията ви.

Доставка и доставка

транспорт

ТЪРГОВСКО ИЗЛОЖЕНИЕ

шоу

СЕРТИФИКАТИ

удостоверение

СЪОБЩЕНИЕ
Името ви *
За Компанията
Тел *
Електронна поща *
мнения *